top of page
achtergrond_blue-2_edited.png

Let's Work Together

Interesse in een samenwerking?

Aanmelden kan door het contactformulier in te vullen.

Dexxter.

Begrijpbaar en betaalbaar zelf boekhouden?

Zelf boekhouden hoeft niet moeilijk te zijn. Tenminste als je alle nodige tools aangereikt krijgt. Met Dexxter kan je het allemaal in 1 platform: facturen, offertes, btw, belasting en meer.

Maar voel je toch soms de nood om iemand te hebben, die af en toe met je meekijkt of alles wel goed verloopt? Of eens nood om je cijfers te kunnen bespreken?

 

De Digitale Boekhouder biedt jouw de volgende diensten aan, aanvullend op de diensten van Dexxter. Nood aan één van deze of aan een combinatie van enkele van deze diensten? Aarzel niet en contacteer ons!

 

  • We controleren twee keer per jaar jouw boekhouding in Dexxter en geven eventuele bemerkingen bij de boekingen of wijzen op potentiële fouten.

 

  • We controleren twee keer per jaar jouw boekhouding in Dexxter en geven eventuele bemerkingen bij de boekingen of wijzen op potentiële fouten. Daarbij zullen we ook jouw aangifte personenbelasting opstellen en indienen.

 

  • Onbeperkt kleine ad-hoc adviesvragen kunnen stellen via whatsapp.

 

  • We voeren een summiere controle uit over jouw boekhouding in Dexxter en we zullen vervolgens ook jouw aangifte personenbelasting opstellen en indienen.

Diensten
bottom of page